• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Mirel Drăgan, campion de arte marțiale, propune un târg ”de nerefuzat”: ”Voi îmi dați șorțul și eu nu vă bat!”. Cu ce rețetă i-a făcut KO pe chefi

Masterchef 2024, 10 septembrie. Mirel Drăgan, campion de arte marțiale, propune un târg ”de nerefuzat”: ”Voi îmi dați șorțul și eu nu vă bat!”. Cu ce rețetă i-a făcut KO pe chefi

Mirel Drăgan, sportiv de performanță, a venit la Masterchef să-și testeze limitele. Acesta a încercat să-i cucerească pe cei trei chefi cu un mușchi de vită aromatizat, complimentat de piure, bacon și sparanghel.

Mirel este din București și practică diverse sporturi de la 6 ani.  La 15 ani, a participat la primul campionat național de kempo. La 16 ani, a intrat în lot unde încă este în prezent și este multiplu campion mondial, european, național, kickboxer profesionist, boxer profesionist.

Pe măsură ce a crescut și a început să avanseze în competiții, și-a dat seama că dieta corectă îl va avantaja. Așa că a început să aibă grijă la felul în care gătește.

În platoul Masterchef, Mirel Drăgan a făcut o demonstrație de kempo, avându-l drept oponent pe chef Florin Dumitrescu.

În glumă, acesta a făcut și un târg cu cei trei jurați: ”Voi îmi dați șorțul și eu nu vă bat!”, ceea ce l-a făcut pe chef Bontea să-i dea doi DA înainte chiar să jurizeze preparatul adus de Mirel.

Vedeți în clipul de mai sus care a fost decizia finală a celor trei jurați Masterchef.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni