• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Gabriel Șerban, șef de agenție bancară, a folosit sos de mentă la pește. Reacția lui Scărlătescu: ”Ai grijă cum prezinți farfuria, dacă vrei să iei credit de aici!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Gabriel Șerban, șef de agenție bancară, a folosit sos de mentă la pește. Reacția lui Scărlătescu: ”Ai grijă cum prezinți farfuria, dacă vrei să iei credit de aici!”

Gabriel Șerban, șef de agenție bancară, s-a prezentat la audițiile Masterchef cu o rețetă de biban cu piure aromatizat, dar și cu un vibe foarte bun.

Gabriel a terminat facultatea de Finanțe Bănci și a făcut masterul pe comunicare manegerială. De 9 ani lucrează în domeniul bancar.

Fan declarat al lui Florin Dumitrescu, concurentul spune că gătește de mic și visează să-și deschidă un bistro, unde ar servi mâncare cu gust și ușor de preparat.

Are o relație de 10 ani, el și iubita lui fiind părinții unui băiețel de aproape 2 ani, Nicolas Carol.

”Gabriel, facă combinații de gust pe care nu le stăpânești încă”, a apreciat chef Bontea farfuria lui Gabriel, cu biban și piure aromatizat.

”Știi că menta e de mai multe feluri, iar ceea ce ai pus tu acolo este mult prea iute”, a completat și chef Florin Dumitresc.

”Sub pește e doar o mâncărică de copil”, a zis chef Scărlătescu.

Vedeți în clipul de mai sus care este decizia celor trei jurați Masterchef.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni