• Emisiuni
  • MasterChef
  • Mastercher 2024, 10 septembrie. Georgiana Ene a venit tocmai din Barcelona pentru a deschide noul sezon! Reacția chef-ilor: ”Poți să te întorci cu spatele, încercăm să discutăm!”

Mastercher 2024, 10 septembrie. Georgiana Ene a venit tocmai din Barcelona pentru a deschide noul sezon! Reacția chef-ilor: ”Poți să te întorci cu spatele, încercăm să discutăm!”

Georgiana Ene este concurenta care a deschis noul sezon Masterchef 2024. Aceasta s-a prezentat în fața chef-ilor cu gazpacho cu pepene galben și ceviche de ton, într-un plating spectaculos.

Gallery

Georgiana Ene locuiește în Barcelona de 8 ani și este Sales Manager. Născută în Slatina, dar crescută de la 2 ani în București, Georgiana se descrie ca fiind ambițioasă, perfecționistă, creativă, pozitivă și permanent în mișcare.

Se declară luptătoare, mai ales după lupta cu un cancer urât din urmă cu 6 ani. Acel moment i-a schimbat modul prin care vedea viața. Dacă înainte era bătăioasă, acum este și mai motivată să obțină tot ce își dorește și să trăiască fiecare moment la maxim.

Georgianei îi place să călătorească, vizitând până acum peste 50 de țări. Crede că stilul ei de gătit este unul mediteranean cu influențe asiatice.

Visează să aibă propriul restaurant, un ”Chef’s Counter” cu minim o stea Michelin, iar Masterchef este un motiv pentru ca visul său să prindă contur.

După ce au cântat împreună ”M-a făcut mama oltean” în limba spaniolă, cei trei chefi au luat decizia!

Vedeți în video-ul de mai sus dacă a primit sau nu șorțul mult-dorit. ”Să nu-ți mai fie frică să bagi pâine în zeamă! Tu chiar ești material de Masterchef”

VEDEȚI EMISIUNEA INTEGRALĂ PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE DISPONIBIL ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni