• Emisiuni
  • MasterChef
  • Interviu cu Florin Dumitrescu despre noul sezon MasterChef: „Concurenții vor trece prin probe care nu s-au mai văzut”

Interviu cu Florin Dumitrescu despre noul sezon MasterChef: „Concurenții vor trece prin probe care nu s-au mai văzut”

Interviu cu Florin Dumitrescu despre noul sezon MasterChef: „Concurenții vor trece prin probe care nu s-au mai văzut”

Emisiunea care a descoperit oameni senzaționali, pasionați de gătit, revine la PRO TV și pe VOYO marți, 10 septembrie, de la ora 20:30. Chef Florin Dumitrescu ne-a oferit câteva detalii despre surprizele noului sezon într-un interviu exclusiv.

Gallery

Cu ce noutăți vine acest sezon?

Avem posibilitatea să cunoaștem probe noi. Concurenții vor trece prin probe care nu s-au mai văzut. Poveștile oamenilor sunt impresionante. Cunoaștem toate tipologiile posibile de oameni, de la care învățăm tot felul de lucruri noi. Sunt emoții pe care nu le-am mai trăit până acum. Toate culminează cu reîntoarcerea în platoul MasterChef după aproape 12 ani.

Cum gătesc acum românii? Ce-ați observat nou la rețetele cu care se prezintă la MasterChef?

Românii de astăzi gătesc mult mai bine decât acum 10-12 ani, pentru că au avut o pleiadă de momente culinare de unde au învățat ingrediente noi, tehnici noi de gătit. Cuvântul plating este atât de integrat în casele oamenilor încât nu mai este ceva ieșit din comun. Sintagma de „a fi chef în propria casă” se referă deja la cine gătește mai bine. Mâncarea s-a schimbat foarte mult față de acum câțiva ani când am început MasterChef. În mare parte cred că ni se și datorează. 

Ce mesaj le transmiteți telespectatorilor?

Să vă uitați la acest sezon pentru că avem mâncare bună. Orice om care iubește mâncarea ar trebui să se uite la MasterChef.

Cu doar câteva zile înainte de prima emisiune din acest sezon MasterChef, Florin Dumitrescu îi invită pe fanii formatului să urmărească secvențe din timpul filmărilor. El a publicat un filmuleț pe pagina de socializare, menționând: „Pot să vă spun doar atât: se va râde mult și se va mânca mult! Sunteți pregatiți?”

Sursă foto: arhiva PRO TV

Citește și: 

​Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni