• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Florin Ana i-a surprins pe chefi cu preparatul său, deși este nevăzător! Drama prin care a trecut i-a impresionat teribil pe Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu. ”Te-ai emoționat!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Florin Ana i-a surprins pe chefi cu preparatul său, deși este nevăzător! Drama prin care a trecut i-a impresionat teribil pe Scărlătescu, Bontea și Florin Dumitrescu. ”Te-ai emoționat!”

Florin Ana, cățărător de meserie, în ciuda faptului că este aproape nevăzător, a venit în platoul Masterchef cu o poveste impresionantă și un preparat clasic, paste carbonara, sperând la un șorț care să-l ducă în etapa viitoare.

Florin s-a născut cu un defect de vedere (noaptea nu vede deloc, iar ziua - pe distanțe scurte). S-a apucat de gătit la 17 ani, când s-a mutat în București și a fost nevoit să învețe. Este cățărător de performanță, în 2018 a luat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Franța.

Participă la Masterchef pentru provocare, pentru a ieși din zona de confort. ”Vă urmăresc de foarte, foarte mult timp și, într-un final, mi-am făcut curaj să vin și eu la voi”, le-a spus Florin chefilor, cărora le-a adus spre degustare paste carbonara.

GĂSIȚI REȚETA DE PASTE CARBONARA, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE, VALORI NUTRIȚIONALE, AICI!

GATESTE SI TU PASTE CARBONARA ÎN STILUL LUI FLORIN ANA

Acum patru ani, Florin a avut un accident, a căzut în casa liftului. Urmăriți în clipul video de mai sus întreaga poveste, care i-a impresionat teribil de chefii Florin Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea.

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni