• Emisiuni
  • MasterChef
  • Masterchef 2024, 10 septembrie. Cristian Tomescu, barman-somelier, a gătit pina colada risotto. Chef Scărlătescu: ”Du-te și fierbe sărăcia aia de orez!”

Masterchef 2024, 10 septembrie. Cristian Tomescu, barman-somelier, a gătit pina colada risotto. Chef Scărlătescu: ”Du-te și fierbe sărăcia aia de orez!”

Cristian Tomescu, barman somelier, a venit la Masterchef cu o rețetă care îmbină un preparat destul de simplu din orez cu un cocktail exotic: risotto pina colada. ”Are alcool, deci nu e pentru minori”.

Cristian s-a născut și a crescut în București. Este fost parașutist, a făcut armata, a fost și bodyguard. Este barman de 25 de ani. În 2011 a mers pe barcă în Caraibe unde a urmat un curs de mixologie moleculară. În 2022, a făcut cursul de somelier. Cele mai ciudate feluri pe care le-a interpretat: tartă cu pălincă, risotto pina colada, bloody marry spaghete. De asemenea, face tot felul de experimente cu băuturile, de genul limonadă cu liliac mov, limonadă cu borș etc.

GĂSIȚI REȚETA DE RISOTTO PINA COLADA, ÎN DETALIU, CU INGREDIENTE, MOD DE PREPARARE, VALORI NUTRIȚIONALE, AICI!

GATESTE SI TU RISOTTO PINA COLADA, IN STILUL LUI CRISTIAN TOMESCU

Cu soția s-a cunoscut într-un club din Regie și sunt împreună de 28 de ani. Are o fată, arhitectură și design în Italia.

A venit la Masterchef pentru că vrea să vadă dacă e făcut să facă și bucătărie, să exploreze mai departe acest fusion.  „Viața noastră e ca parcursul unui vin sau coniac. Când e tânăr e energic, acid și aspru, și pe măsură ce înaintezi, te decantezi, devii mai înțelept.”

Cristian Tomescu i-a cucerit pe cei trei chefi cu rețeta sa de risotto pina colada, doar că aceștia au avut o singură plângere. Orezul mai avea nevoie de câteva minute să fiarbă. ”Du-te și fierbe sărăcia aia de orez!”, l-a îndemnat chef Scărlătescu la final. 

EMISIUNEA INTEGRALĂ e disponibilă PE VOYO. URMĂTORUL EPISOD ESTE ÎN AVANS PE VOYO.

Gallery

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni