• Emisiuni
  • MasterChef
  • Pe ce dată începe MasterChef România 2024. În ce zile se va difuza la PRO TV

Pe ce dată începe MasterChef România 2024. În ce zile se va difuza la PRO TV

Pe ce dată începe MasterChef România 2024. În ce zile se va difuza la PRO TV

Mai este foarte puțin timp și vom lua din nou legătura cu cei mai iubiți Chefi din România: Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu promit să aducă pofta de competiție, începând din toamna aceasta.

Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă la PRO TV și pe VOYO! Mai mulți bucătari amatori curajoși, care s-au înscris deja la una dintre cele mai așteptate emisiuni din România, se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024.

Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

​În toamna aceasta, abonații VOYO și fanii MasterChef vor avea parte de o surpriză de proporții. Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu ne vor învăța cum să limităm risipa alimentară, într-un mod creativ. Din această emisiune, telespectatorii vor putea vedea câteva dintre trucurile și secretele stilurilor lor culinare.

Cei trei vor avea un invitat special în fiecare ediție, care îi va provoca să gătească cu resturile rămase din probele MasterChef. Gina Pistol și cei trei chefi sunt încântați să cunoască publicul VOYO, în MasterChef: Restul e plăcere!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni