• Emisiuni
  • MasterChef
  • Postarea lui chef Florin Dumitrescu la care au răspuns zeci de fani. „Abia aștept să reveniți pe ecrane”

Postarea lui chef Florin Dumitrescu la care au răspuns zeci de fani. „Abia aștept să reveniți pe ecrane”

Postarea lui chef Florin Dumitrescu la care au răspuns zeci de fani. „Abia aștept să reveniți pe ecrane”

Cel mai tare show culinar din lume revine în această toamnă la PRO TV! Filmările sunt în toi, iar celebrii bucătari, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, sunt nerăbdători să afle primele impresii despre noul sezon de la telespectatori.

Gallery

​Românii se arată extrem de entuziasmați de revenirea celebrilor bucătari la PRO TV, în emisiunea MasterChef. O fotografie cu cei trei protagoniști ai showului de succes a adunat sute de comentarii pe o rețea de socializare. 

„Tineți-vă că venim!#Chefs #atwork #masterchef #judges #incurand”, a scris Chef Florin Dumitrescu în dreptul unei poze cu colegii lui. 

​Sute de români au răspuns la postare:

„Abia aștept să vă vedem din nou acolo unde suntem obisnuiți cu voi. Din Dublin până în platoul MasterChef numai salutări de bine, sănătate, bucurie și prietenie. Cu voi până la capăt”;

„Abia aștept să reveniți pe ecrane”;

„Cei mai tari, cei mai plăcuți și lista poate continua!”;

„O zi minunată, vă așteptăm cu drag, Chefilor!”

Deși formează un trio de nedespărțit ce se completează armonios, cei trei chefi nu au fost așa de la început. Florin Dumitrescu a recunoscut că nu s-au plăcut imediat cum s-au întâlnit. “Ei doi se luptau pentru supremație”, a descris acesta dinamica inițială dintre ei, într-un interviu pentru Andreea Esca. Însă, în timp, lucrurile s-au schimbat, relația lor s-a sudat, iar astăzi au reușit să facă o țară întreagă să îi îndrăgească și să descopere alături de ei fascinanta artă culinară.

​Cel de-al 9-lea sezon MasterChef România va începe în această toamnă la PRO TV.
Gazda emisiunii va fi Gina Pistol. „Credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, ne asigură prezentatoarea.

Sursă foto: Facebook/ Florin Dumitrescu

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni