• Emisiuni
  • MasterChef
  • Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”

Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”

PRO TV anunță startul filmărilor pentru cel de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă. Show-ul este prezentat de Gina Pistol.

Pasionată de gastronomie, Gina a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”. Despre cum a primit provocarea de a fi gazda noului sezon, aceasta a spus: „Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”


Prezentatoarea MasterChef România mai spune că revederea cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu a fost ca o reîntâlnire cu prieteni apropiați. „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat: ca o reîntâlnire cu prieteni dragi – emoționantă, plină de bucurie și cu planuri și speranțe pentru ce va urma. Și credeți-mă, vor urma multe seri pline de entertainment pur, zâmbete, povești de viață și personaje absolut fascinante”, a spus Gina Pistol.
Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă la PRO TV! Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024.

MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni