• Emisiuni
  • MasterChef
  • Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, primul interviu de la întoarcerea la PRO TV, față-n față cu Andreea Esca!

Cei mai iubiți chefi revin în fața camerelor de luat vederi pentru MasterChef România 2024. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au vorbit pentru prima dată, de la întoarcerea la PRO TV, într-un interviu exclusiv acordat Andreei Esca, disponibil chiar acum pe stirileprotv.ro.

“Bine ați revenit acasă!”, le-a spus Andreea Esca celor trei chefi. “Mulțumim! Chiar ne-a fost foarte, foarte dor de voi”, a fost răspunsul lor. În timpul interviului, aceștia au povestit lucruri nemaiauzite până acum: de la începuturile lor în televiziune, cum au ajuns să fie selectați pentru formatul MasterChef, dar și despre prietenia care-i leagă dincolo de platourile de filmare.


Deși formează un trio de nedespărțit ce se completează armonios, cei trei chefi nu au fost așa de la început. Florin Dumitrescu a recunoscut că nu s-au plăcut imediat cum s-au întâlnit. “Ei doi se luptau pentru supremație”, a descris acesta dinamica inițială dintre ei. Însă, în timp, lucrurile s-au schimbat, relația lor s-a sudat, iar astăzi au reușit să facă o țară întreagă să îi îndrăgească și să descopere alături de ei fascinanta artă culinară.


Prin comentarii acide și farfurii aruncate, cei trei chefi s-au remarcat ca fiind extrem de exigenți când vine vorba de un preparat MasterChef. Totuși, Sorin Bontea îi liniștește pe viitorii concurenți spunând că: “Nu cred că o să mai fim la fel de răi. Eu, cel puțin, văd diferit cumva. Au trecut anii peste noi, sunt mai înțelept, mai indulgent.”


Despre cum ar trebui să fie câștigătorul titlului MasterChef România 2024 și ce așteptări au de la noii concurenți, putem afla din interviul exclusiv acordat Andreei Esca, pentru stirileprotv.ro.


MasterChef România – Prinde gustul competiției!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni