Carmen Tănase este invitată la „Masterchef - Restul e plăcere” și decide care dintre cei trei Chefi prepară cea mai bună farfurie. Intră acum pe VOYO și află la cine merge, de data aceasta, râvnitul trofeu „Ceapa de aur”
În lupta împotriva risipei alimentare s-au alăturat Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, iar cu abilitățile lor extraordinare în bucătărie sunt gata să-i dea pe spate pe toți cei care pășesc în bucătăria celui mai tare show culinar din România!
Cei trei vor face magie cu alimentele lăsate de concurenții MasterChef și vor transforma „resturile” în adevărate operă de artă!
După Ionuț Rusu, George Tănase, Drăcea, Erika Isac, Selly și campioana la scrimă Ana Maria Brânză vine în platoul MasterChef marea actriță Carmen Tănase. Ea va gusta din cele trei preparate gătite de îndrăgiții Chefi și va decide, în final, la cine va merge râvnita „Ceapă de aur”, trofeul oferit de invitatul emisiunii pentru cel care a gătit cel mai bine.
Întrebată de Sorin Bontea dacă are vreun preparat pe care nu-l consumă niciodată, Carmen Tănase a răspuns afirmativ și a dezvăluit de ce nu mănâncă niciodată carne de miel. Povestea pe care a avut-o i-a emoționat puternic pe cei trei Chefi, care au luat în considerare preferințele actriței și s-au apucat de treabă.
„A avut un ied. Este o poveste lungă. L-am cumpărat de la piață pe vremea când încă mai erau sălbatici care tăiau mieii în piață. L-am salvat și l-am ținut acasă. Era mic cât o pisică. Pur și simplu a învățat cuvinte, era ca un om. Ieșeam cu el la Băneasa și, la un moment dat, s-a făcut ditamai animalul așa că nu l-am mai putut ține în casă. Era ca un grajd la mine.
Am găsit o posibilitate de a-l da cuiva, mai exact la Adrian Ștefănescu la circ. A stat în padoc cu un câine și un ponei. Era cel mai deștept animal din circ. Era foarte lacom, se făcuse enorm și a mâncat un os care i-a perforat intestinul. Nu l-au mai putut salva și este acum îngropat în spatele circului”, povestește Carmen Tănase.
Actrița din serialul TĂTUTU’ a recunoscut, de asemenea, că nu este pentru prima oară când mănâncă preparate făcute din resturi: „Am avut perioada mea de sărăcie, când din trei fire de praz și niște usturoi făceam două feluri de mâncare”.
Pentru Carmen Tănase, Sorin Bontea a gătit friptură la tigaie și cartofi în untură, Florin Dumitrescu a pregătit gulaș, iar Cătălin Scărlătescu pește maki maki cu sos mediteraneean.
Chefii se vor întrece, invitatul special va gusta, iar unul singur va câștiga!
Vezi pe VOYO ce rețete fac cei trei Chefi în show-ul „MasterChef – Restul e plăcere”.