Masterchef: Restul e plăcere - Mousse de ciocolată cu caramel și fistic (Florin Dumitrescu)

În acest episod al emisiunii ”Masterchef: Restul e plăcere”, chef Florin Dumitrescu gătește mousse de ciocolată cu caramel și fistic.

  • Ciocolată neagră
  • Ouă
  • Zahăr
  • Fistic
  • Cognac

Pași:

  1. Topim ciocolata.
  2. Batem albușurile de ou până devin spumă și încorporăm ciocolata.
  3. Lăsăm mpusse-ul de ciocolată la așeat în boluri.
  4. Punem zahărul în tigaie și adăugăm fisticul mărunțit.
  5. Punem zahăr în altă tigaie și îl lasăm la topit după care adăugăm cognac.
  6. Adăugăm ambele compoziții peste mpusse-ul de ciocolată din boluri.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiunea Masterchef: Restul e plăcere

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni