Masterchef: Restul e plăcere - Pară în foietaj cu caramel (Scărlătescu)

În această ediție a emisiunii Masterchef: Restul e plăcere, Cătălin Scărlătescu gătește pentru invitat pară în foietaj cu caramel.

Ingrediente:

  • Scorțișoară
  • Pere
  • Foietaj
  • Cognac
  • Smântână de gătit
  • Înghețată de vanilie

Pași:

  1. Tăiem foietajul fâșii, după care acoperim bucățile de pere cu fâșiile de foietaj.
  2. Topim zahărul în tigaie, adăugăm untul și cognac-ul și amestecăm până iese caramelul.
  3. Adăugăm smântâna dulce de gătit.
  4. Turnăm caramelul în pe farfurie și adăugăm lângă foietajul cu pară ținut la cuptor până se rumenește.
  5. La final adăugăm înghețata de vanilie.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiunea Masterchef: Restul e plăcere

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni