Masterchef: Restul de plăcere - Friptură la tigaie și cartofi în untură (Bontea)

În această ediție a emisiunii ”Mastechef: Restul e plăcere”, disponibilă pe VOYO, chef Sorin Bontea a gătit pentru invitat friptură la tigaie și cartofi în untură.

  • Ceapă roșie
  • Carne de vită
  • Pastă trufe
  • Cartofi
  • Usturoi
  • Morcov

Pași:

  1. Călim câteva cubulețe de carne și morcovul într-o oală. Adăugăm ceapa și usturoiul.
  2. Tăiem cartofii cubulețe și îi lăsăm la prăjit.
  3. Prăjim în tigaie carnea de vită cu rozmarin și usturoi și montăm separat toate ingredientele.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiunea Masterchef: Restul e plăcere

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni