Masterchef: Restul e plăcere. Foie gras cu tocăniță de linte - Scărlătescu

În episodul 6 al emisiunii Masterchef: Restul e plăcere, chef Scărlătescu gătește pentru invitat foie gras cu tocăniță de linte.

Ingrediente:

  • Foie gras – 180g
  • Ceapă – 30g
  • Morcov – 20g
  • Linte – 140g
  • Unt – 20g
  • Pâine – 140g
  • Ustoroi – 1 cățel
  • Pași:

    1. Tocăm usturoiul, ceapa, morcovul și le gătim în tigaie cu unt, peste care adăugăm lintea.
    2. Tragem foie gras-ul la tigaie până se rumenește, iar la final adăugăm sare.
    3. Prăjim pâinea în tigaie în unt cu usturoi și montăm toate elementele.

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni