Ingrediente:Miere – 50gAnanas – 160gZahar – 100gPortocală – 50gTriplu sec – 15gDulce de leche – 20gCaramel – 20gSmântână de gătit – 10g Pași:Tăiem ananasul cuburi și îl prăjim în unt cu puțin zahăr, portocală și triplu sec.Amestecăm smântâna cu miere și caramel și formăm dulcele de leche.Montăm ananasul tip frigăruie pe farfurie lângă care adăugăm dulcele de leche.
Ingrediente:Miere – 50gAnanas – 160gZahar – 100gPortocală – 50gTriplu sec – 15gDulce de leche – 20gCaramel – 20gSmântână de gătit – 10g Pași:Tăiem ananasul cuburi și îl prăjim în unt cu puțin zahăr, portocală și triplu sec.Amestecăm smântâna cu miere și caramel și formăm dulcele de leche.Montăm ananasul tip frigăruie pe farfurie lângă care adăugăm dulcele de leche.