Masterchef: Restul e plăcere. Mousse de ciocolată - Bontea

Masterchef: Restul e plăcere. Mousse de ciocolată - Bontea

În episodul 5 al emisiunii Mastechef: Restul e plăcere, chef Sorin Bontea gătește pentru invitat mousse de ciocolată.

Ingrediente:

  • Ciocolată – 300g
  • Zmeură – 200g
  • Smântână de gătit – 150g
  • Ouă – 4 buc.
  • Gelatină foi – 6g
  • Pași:

    1. Topim ciocolata, după care batem albușurile de la 6 ouă spumă. Adăugăm gălbenușurile peste ciocolata topită.
    2. Adăugăm gelatina foi în frișca lichidă și o lăsăm 5 minute la foc mic.
    3. Adăugăm frișca și albușurile bătute spumă peste ciocolată și mouss-ul este gata.
    4. Blendăm zmeura și o strecurăm, după care o lăsăm la rece 15-20 de min.
    5. Montăm zmeura pe farfurie, după care adăugăm mouuse-ul.

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni