În episodul 4 al emisiunii Mastechef: Restul e plăcere, chef Dumitrescu gătește pentru invitat sandwich japonez cu cartofi prăjiți.
Ingrediente:
- Edamame – 110g
- Muschi vită – 210g
- Cartofi – 200g
- Pâine – 160g
- Sirracha – după gust
- Oțet – 10g
- Soia – 10g
- Maioneză – 45g
- Lime – 20g
- Pâine
- Ou – 1 buc.
Pași:
- Tăiem cartofii fâșii subțiri și-i lăsăm în apă pentru a ieși amidonul din ei. Îi prăjim în tigaie în baie de ulei,
- Pregătim salata de edamame, cu mazăre, trăgându-le la tigaie.
- Stropim musșiul de vită cu soia, sirracha și oțet și îl tragem la tigaie.
- Sos: maioneză, lime, sirracha.
- Tragem pâinea la tigaie printr-ul ou, peste care adăugăm tot ce am gătit.