Masterchef: Restul e plăcere. Supă de fructe de mare - Sorin Bontea

Masterchef: Restul e plăcere. Supă de fructe de mare - Sorin Bontea

În episodul 4 al emisiunii Mastechef: Restul e plăcere, chef Bontea gătește pentru invitat supă de fructe de mare.

Ingrediente:

  • Roșii – 55g
  • Ardei – 45g
  • Doradă – 300g
  • Coadă de homar – 220g
  • Ardei iuți – 15g
  • Anchoa – 5g
  • Langustine – 4 buc.
  • Unt – 20g

Pași:

  1. Călim ardeii iuți tăiați felii împreună cu usturoiul, peste care adăugăm 2-3 felii de ancoa, roșiile cherry, atât roșii, cât și galbene și punem zahăr pentru a tăia din aciditate. Lăsăm la fiert.
  2. Tragem la tigaie fructele de mare în unt.
  3. Filetăm dorada și o tăiem cubulețe și o tragem la tigaie cu restul fructelor de mare.
  4. La final montăm farfuria cu tot ce am pregătit.

Share

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiunea Masterchef: Restul e plăcere

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni