Masterchef: Restul e plăcere - Pește maki maki cu sos mediteranean (Scărlătescu)
Publicat
În ediția 3 a emisiunii Masterchef: Restul e plăcere, Scărlătescu gătește pentru invitată paste cu creveți.
Ingrediente:
- Creveți 350 g
- Busuioc 3 g
- Ulei de măsline 30 ml
- Aluat paste 220 g
- Roșii 180 g
- Ardei iute după gust
- Usturoi 3 g
Pași:
1. Curățăm creveții, îi punem în tigaie împreună cu usturoiul, roșiile, ardeiul iute și
busuiocul.
2. Lăsăm să scadă zeama, adăugăm puțină apă și lăsăm totul la fiert.
3. Adăugăm sare și piper, după gust.
4. Între timp pregătim la blender sosul de busuioc cu ulei de măsline, pe care-l vom adăuga
la final compoziției.
5. Pregătim pastele (manual sau la mașina de făcut paste), le fierbem, iar la final le
adăugăm în compoziția finală unde au fiert creveții