MasterChef, 26 noiembrie 2024. Concurenții gătesc pentru sportivi celebri cu cele mai scumpe alimente: crab, foie-gras și black cod: „Astăzi standardele sunt mari, trebuie să fim concentrați și serioși”
Publicat
ß
În episodul 2 al emisiunii ”Masterchef: Restul e plăcere”, chef Scărlătescu a gătit pentru invitat sandwich cu fois gras.
Ingrediente:
- Ceapă roșie 110 g
- Ficat de rață 230 g
- Unt 40 g
- Bacon 55 g
- Castraveți murați 65 g
- Pătrunjel după gust
- Cognac 40 ml
- Pâinea 4 felii
Pași:
1. Prăjim baconul și usturoiul în puțin unt. Îl tăiem bucăți mici peste care adăugăm
usturoiul și pătrunjelul și mărunțim compoziția.
2. Tăiem castraveții murați.
3. Adăugăm fois gras-ul într-o tigaie fără nimic altceva. Când e prăjit îl flambăm cu puțin
cognac.
4. Prăjim pâinea, după care montăm sandwich-ul în ordinea dorită.