Masterchef: Restul e plăcere. Ficat în stil venețian cu piure (Dumitrescu)

Masterchef: Restul e plăcere. Ficat în stil venețian cu piure (Dumitrescu)

În episodul 2 al emisiunii ”Masterchef: Restul e plăcere”, chef Florin Dumitrescu a gătit pentru invitat ficat în stil venețian cu piure.

Ingredinte:
- Vin roșu 60 ml
- Lapte 90 ml
- Ficat de porc 240 g
- Ceapă albă 50 g
- Ceapă roșie 40g
- Cartofi 210g
- Unt 60 g
- Nucșoara după gust
Pași:
1. Piure: se fierb cartofii, se adaugă untul (250g la 1 kg de cartofi), laptele și o lingură de
nucșoară, după care se pisează compoziția.
2. Reducem vinul, adăugăm ceapa și ficatul de porc și tragem la tigaie până se
omogenizează compoziția.

VEDEȚI EPISODUL INTEGRAL EXCLUSIV PE VOYO.

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni