ß
În primul episod al emisiunii ”Masterchef: Restul e plăcere”, chef Scărlătescu a gătit pentru invitați gulaș de pește.
Ingrediente:
Condimentăm peștele cu sare și oțet și îl lăsăm câteva minute la marinat.
Călim ceapa și ardeiul în untura în care înainte s-a fript chimenul în unt.
Agăugăm codițele de la pătrunjel și leuștean.
Când ceapa este călită, împreună cu ardeiul, adăugăm roșiile tăiate cuburi și lăsăm compoziția la fiert.
Curățăm cartofii, îi tocăm cuburi și îi adăugăm la compoziție, lăsându-i să fiarbă.
Adăugăm și pasta de ardei (o linguriță).
Prăjim peștele separat într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenește, după care îl adăugăm la restul compoziției, după ce s-au copt cartofii și amestecăm până se incorporează peștele, fără să-l rupem în bucăți.