Masterchef: Restul e plăcere. Gulaș de pește (Scărlătescu)

Masterchef: Restul e plăcere. Gulaș de pește (Scărlătescu)

În primul episod al emisiunii ”Masterchef: Restul e plăcere”, chef Scărlătescu a gătit pentru invitați gulaș de pește.

Ingrediente:

  • Sare – dupa gust
  • Oțet- 7 gr
  • Unt- 10 gr
  • Ulei- 14 gr
  • Chimen- dupa gust
  • Untură/grăsime- 7 gr
  • Ceapa- 1 ceapa mica
  • Usturoi- 2-3 catei
  • Pătrunjel – 1 legatura
  • Leuștean- 1 legatura
  • Cartofi- 120 gr
  • Roșii- 80 gr
  • Ardei- 1 ardei
  • Pastă de ardei- 1 lingurita
  • Pește spadă (*sau oricare alt tip de pește care să nu aibă oase) 200-250 gr

Condimentăm peștele cu sare și oțet și îl lăsăm câteva minute la marinat.

Călim ceapa și ardeiul în untura în care înainte s-a fript chimenul în unt.

Agăugăm codițele de la pătrunjel și leuștean.

Când ceapa este călită, împreună cu ardeiul, adăugăm roșiile tăiate cuburi și lăsăm compoziția la fiert.

Curățăm cartofii, îi tocăm cuburi și îi adăugăm la compoziție, lăsându-i să fiarbă.

Adăugăm și pasta de ardei (o linguriță).

Prăjim peștele separat într-o tigaie încinsă cu ulei, până se rumenește, după care îl adăugăm la restul compoziției, după ce s-au copt cartofii și amestecăm până se incorporează peștele, fără să-l rupem în bucăți.

VEDEȚI EPISODUL INTEGRAL EXCLUSIV PE VOYO.

Share

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni