• Emisiuni
  • Love Island România
  • Ce s-a întâmplat în a cincea săptămână la Love Island România: Bomshell-ul Suprem și-a făcut apariția în vilă și a destrămat cel mai puternic cuplu. Totodată, au avut loc mai multe eliminări

Ce s-a întâmplat în a cincea săptămână la Love Island România: Bomshell-ul Suprem și-a făcut apariția în vilă și a destrămat cel mai puternic cuplu. Totodată, au avut loc mai multe eliminări

Ce s-a întâmplat în a cincea săptămână la Love Island România: Bomshell-ul Suprem și-a făcut apariția în vilă și a destrămat cel mai puternic cuplu. Totodată,  au avut loc mai multe eliminări

A fost o săptămână plină de tensiuni și neprevăzut la Love Island România. A mai rămas o singură săptămână până la Marea Finală! Provocările au fost intense în aceste zile, iar concurenții au făcut față cu brio.

Gallery

Pe VOYO, de la 20:00, ai disponibil și episodul de recap: o oră de momente nemaivăzute până acum. Vezi imagini exclusive în VIDEO-ul de mai jos.

Ce s-a întâmplat în această săptămână la Love Island

Duminică, 29 octombrie, a avut loc o nouă recuplare la Love Island, fetele au ales cu ce băieți vor să meargă mai departe în competiție.

„Dragilor, a venit din nou momentul recuplării. În această seară, fetele vor fi cele care vor alege alături de cine doresc să fie pe mai departe. Băiatul care va rămâne la final singur, va părăsi Love Island!”, este mesajul pe care Ada l-a primit pe telefon.

În urma alegerilor pe care fetele le-au făcut, un concurent a părăsit competiția, acela este Kiprianos.

Totodată, Bombshell-ul Suprem își face apariția la cina festivă a concurenților și destabilizează cel mai puternic cuplu din vilă.

Luni, 30 octombrie, Alexandra este fosta iubită a lui Andrei și a venit la Love Island ca să-l recucerească. Andrei se află în fața unei decizii foarte grele. Acesta trebuie să aleagă între Ada și Alexandra.

Ada părăsește Love Island, după ce Andrei a ales-o pe Alexandra.

Marți, 31 octombrie, Nargi a purtat prima discuție cu Luis despre o posibilă relație. Diana tună și fulgeră când o vede pe Nargi așa aproape de partenerul ei.

Fetele au fost provocate să construiască un puzzle ar partenerului ideal.

„Fetelor, băieții din vilă sunt toți unul și unul! Adică frumoși, dar și foarte diferiți! Provocarea Betano de astăzi a fost aleasă de public, care a votat prin intermediul aplicației Love Island România. Challenge-ul este următorul: veți avea de construit un puzzle al partenerului ideal folosind câte o „piesă” de la fiecare partener!”

Seara, concurenții au avut parte de o petrecere înfricoșătoare de Halloween, s-au costumat și au răspuns promovărilor.

Miercuri, 1 noiembrie, băieții au avut de pus în practică o serie de misiuni secrete, menite să le scoată din sărite pe fete.

„Băieți, acest mesaj este doar pentru ochii voștri! După cum bine știți, a fost un moment în care fetele v-au luat prin surprindere cu misiuni sub acoperire. Astăzi este rândul vostru! Dacă reușiți să puneți în scenă cu succes toate taskurile fără să fiți descoperiți, primiți un premiu!”

Adrian i-a pregătit un joc lui Anne, intitulat „Cutarea de comori”. Acesta i-a organizat un date romantic și i-a spus primul „Te iubesc”.

Joi, 2 noiembrie, publicul a decis ca Denis și Alexia să petreacă o noapte împreună, în Cuibușorul de nebunii.

Fetele nu au scăpat de provocări, acestea au primit ca sarcină să-și recunoască partenerii după miros.

Filmul a fost servit în această seară de concurenții de la Love Island. Momentele au fost un adevărat deliciu.

Săptămâna s-a încheiat cu eliminare unui cuplu, după ce publicul a decis care sunt cuplurile care merg în săptămâna finală.

„V-am adus și de această dată vești, dragilor. Sunteți la un pas de săptămâna finală, de momentul în care cei de acasă vor decide cuplul câștigător care va pleca acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Până atunci, însă, mai avem un hop, publicul a votat din nou. De această dată, a desemnat cuplurile care merită să ajungă în săptămâna finală a emisiunii, iar perechea care a adunat cele mai puține voturi va părăsi în această seară Love Island. Așadar, haideți să vedem rezultatele. Ordinea în care voi anunța cuplurile care sunt safe este total aleatorie”, a spus Alina Ceușan.

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni