• Emisiuni
  • Love Island România
  • Interviu exclusiv cu Kiprianos, după eliminarea de la Love Island România. Tânărul a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Nargi: „Am văzut ura din fața ei”

Interviu exclusiv cu Kiprianos, după eliminarea de la Love Island România. Tânărul a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Nargi: „Am văzut ura din fața ei”

Interviu exclusiv cu Kiprianos, după eliminarea de la Love Island România. Tânărul a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Nargi: „Am văzut ura din fața ei”

„Am venit la Love Island ca să-mi găsesc jumătatea” Kiprianos a venit axat pe o singură fată la Love Island, însă aceasta i-a rănit sentimentele.

Gallery

„Am venit aici axat pe o singură fata. Nu am primit ce am vrut de la persoana respectivă și iată-mă aici”, a spus Kiprianos.

Kiprianos a venit la Love Island pentru Nargi, însă bruneta l-a rănit profund.

„A fost o experiență faină, mă bucur foarte mult că am cunoscut băieții ăștia minunați...Sunt șocat, nu mă așteptam deloc...efectiv am văzut ura din fața ei când s-a uitat la celălalt băiat și l-a ales, adică pe Răzvan, și nu pe mine, nici măcar nu s-a uitat la mine (nr.Nargi)”, a spus Kiprianos despre experiența la Love Island România.

Kiprianos a mărturisit cum s-a ajuns în punctul în care el și Nargi nu și-au mai vorbit.

„Am venit aici pentru ea, nu eram interesat de altă fată, ea era cea mai bună opțiune. M-am deschis față de ea, am vorbit anumite lucruri. La un moment dat, a început să devină mai rece față de mine și am observat chestia asta, adică am intuit că nu e ceea ce am eu nevoie, aveam nevoie de mai multă atenție, aveam nevoie de o persoană mai sensibilă, dar am zis hai să încerc, altă variantă nu aveam”, a spus Kiprianos despre Nargi.

INTERVIUL COMPLET CU KIPRIANOS ESTE AICI

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni