• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV! Josefinka, primele declarații după eliminarea de la Love Island România: „Am venit de acasă cu niște probleme nerezolvate”

EXCLUSIV! Josefinka, primele declarații după eliminarea de la Love Island România: „Am venit de acasă cu niște probleme nerezolvate”

EXCLUSIV! Josefinka, primele declarații după eliminarea de la Love Island România: „Am venit de acasă cu niște probleme nerezolvate”

Josefinka a făcut mărturisiri incredibile, la scurt timp după ce a fost eliminată de la Love Island România.

Gallery

Josefinka a făcut primele declarații despre experiența pe care a înrăit-o în cadrul show-ului Love Island România.

„Mi s-a părut una dintre cele mai frumoase și grele experiențe pe care le-am avut în viața mea. Mi s-a părut foarte distractivă, dar, în același timp, foarte extenuantă mentală”, a dezvăluit Josefinka despre experiența ei la Love Island România.

Ce a fost atât de extenuant?

„Probabil că eu am venit de acasă cu niște probleme nerezolvate, față de mine, față de felul în care mă văd eu și toate acestea au ieșit la suprafață”

Josefinka a dezvăluit cum s-a simțit în momentul în care a fost pentru prima dată în pericol de eliminare.

„În momentul în care am plecat am văzut foarte multă lume plângând și oameni la care nu mă așteptam. Dar cred că cel mai tare am văzut cât de tare mă iubesc că m-am întors, când toată lumea a sărit pe mine”, a mai spus Josefinka.

VEZI INTERVIUL COMPLET CU JOSEFINKA AICI

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.



Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni