• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV! Alexandra, primul interviu după ce a părăsit Love Island România:„E foarte greu când mintea îți stă altundeva”

EXCLUSIV! Alexandra, primul interviu după ce a părăsit Love Island România:„E foarte greu când mintea îți stă altundeva”

EXCLUSIV! Alexandra, primul interviu după ce a părăsit Love Island România:„E foarte greu când mintea îți stă altundeva”

Alexandra a oferit primul interviu după eliminarea de la Love Island România.

Gallery

Alexandra a decis să părăsească vila Love Island după ce băiatul cu care a reușit să lege o conexiune puternică a fost eliminat.

Aceasta spune că povestea lor nu s-a încheiat, astfel a decis să părăsească vila și să se întoarcă în România la Valentin.

”Am ales să părăsesc vila pentru că am format în prima săptămână o conexiune puternică, după care Valentin a plecat și am încercat să mai leg lucruri aici și conexiuni cu altcineva, însă e foarte greu când mintea îți stă altundeva, când nu ai o poveste finalizată. Cumva am simțit că am făcut tot ce mi-a stat mie în măsură să fac...Am simțit în mine că am ajuns la final”, a spus Alexandra despre experiența la Love Island.

Despre conexiunea cu Denis și alte dezvăluiri palpitante vezi AICI.

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni