• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV Vlad, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „Sunt puțin supărat că n-am reușit să leg nicio conexiune cu nimeni”

EXCLUSIV Vlad, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „Sunt puțin supărat că n-am reușit să leg nicio conexiune cu nimeni”

EXCLUSIV Vlad, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „Sunt puțin supărat că n-am reușit să leg nicio conexiune cu nimeni”

​„Am venit la Love Island pentru că m-am plictisit de relațiile superficiale”, spunea Vlad înainte de a intra în vila Love Island România.

Gallery

Vlad a fost eliminat din competiție după ce Alexandra a avut de ales între el și Denis.

La scurt timp după ce a părăsit competiția Love Island, Vlad ne-a oferit un interviu la în care a vorbit despre parcursul său în show-ul care e de duminică până vineri pe VOYO.

„Într-o oarecare parte, mă bucur că ajung acasă și că îi văd pe ai mei și mă așteaptă niște oameni frumoși acasă, dar pe cealaltă parte sunt puțin supărat că n-am reușit să leg nicio conexiune cu nimeni. Nu este Jojo chiar tipul meu, dar pe televizor mi s-a părut mega fun. Mi-am zis e zăpăcită rău, o să mă înțeleg de minune cu ea, dar din a doua seara deja m-am certat cu ea, a treia zi la fel și deja era ca un fel de moartea pasiunii. Eram cuplul ăla toxic”, a mărturisit Vlad.

Fostul concurent spune că a fost atras de Alexandra și că și-ar fi dorit să formeze un cuplu cu ea.

„Eu chiar am încercat să o cunosc pe Alexandra, chit că nici ea nu este în tiparul meu obișnuit. Am avut o atracție față de ea încă de la început.. mi s-a părut super simpatică și am crezut că o să pot să formez ceva cu ea”, a adăugat Vlad.

Tot interviul cu Vlad este disponibil AICI.

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni