• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV. Interviu cu Cerasela și Eduard, după eliminarea de la Love Island România: ”Sunt dezamăgit”

EXCLUSIV. Interviu cu Cerasela și Eduard, după eliminarea de la Love Island România: ”Sunt dezamăgit”

EXCLUSIV. Interviu cu Cerasela și Eduard, după eliminarea de la Love Island România: ”Sunt dezamăgit”

Cerasela și Eduard au venit la Love Island România în căutarea dragostei adevărate, dar Cupidon nu a fost cel mai generos cu ei. Aceștia au părăsit vila din Tenerife și, într-un interviu exclusiv, ne-au dezvăluit primele lor reacții.

Gallery

Eduard s-a numărat printre cei cinci concurenți inițiali, în timp ce Cerasela a fost una dintre bombshell-urile care au intrat în emisiune pe parcurs. Întrebată cum se simte după eliminare, aceasta a fost fermă: ”Îmi pare rău că plec acasă pe sinceritate. Sunt oameni aici care, dacă nu ar fi fost jocul cu sărutului, nu s-ar fi sărutat nici dacă ar fi stat cinci luni aici”.

Eduard completează: ”Eu sunt foarte bucuros de experiența asta. Am creat niște conexiuni cu niște oameni superbi. Nu știu cum s-au văzut lucrurile, dar Jojo cu Vlad dormeau separați. Adică, nici măcar nu dormeau în același pat. Nu se puteau numi un cuplu. Iar Denis cu Alexandra formau un cuplu doar pentru a rămâne aici, în emisiune. Ceea ce este un păcat foarte mare, pentru că nu s-a văzut realitatea din casă. Eu cu Cerasela am făcut o chestie treptată, o chestie sinceră, reală. Dacă acest lucru nu s-a văzut, dacă aceasta a fost decizia publicului, respect asta. Nu pot să zic că sunt supărat, sunt doar dezamăgit”.

Vezi interviul exclusiv cu Cerasela și Eduard în aplicația Love Island România.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni