• Emisiuni
  • Love Island România
  • Ce s-a întâmplat în a patra săptămână la Love Island România: O eliminare, o concurentă care a decis să părăsească competiția și 3 bombshell-uri noi în vilă

Ce s-a întâmplat în a patra săptămână la Love Island România: O eliminare, o concurentă care a decis să părăsească competiția și 3 bombshell-uri noi în vilă

Ce s-a întâmplat în a patra săptămână la Love Island România: O eliminare, o concurentă care a decis să părăsească competiția și 3 bombshell-uri noi în vilă

S-a mai încheiat o săptămână, iar concurenții sunt pregătiți pentru noi provocări în vila Love Island România. Totul pentru a continua drumul spre iubirea adevărată și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Gallery

Pe VOYO, de la 20:00, ai disponibil și episodul de recap: o oră de momente nemaivăzute până acum. Vezi imagini exclusive în VIDEO-ul de mai jos.

​Ce s-a întâmplat la Love Island în săptămâna a patra

Duminică, 22 octombrie, a avut loc o nouă recuplare și rând pe rând, fetele și-au exprimat dorința de a încerca să construiască o relație, astfel că Nargi l-a ales pe Kiprianos, Ada pe Andrei, Anne și-a reconfirmat poziția de parteneră a lui Adrian, iar Josefinka s-a arătat interesată de Călin.

Alexandra a trebuit să facă o alegere între Denis și Vlad. Cel din urmă a rămas singur la finalul recuplării, așa că a fost nevoit să părăsească vila.

Nargi și Kiprianos au purtat o discuție tensionată la piscină, iar ceilalți concurenții au ajuns la concluzia că bruneta nu mai e interesată de Kiprianos.

„Îmi pare rău, dar nu mă mai simt bine aici deloc. Nu sunt fericită, nu mă mai regăsesc. Nu sunt îndrăgostită de nimeni. Nu am sentimente față de nimeni”, i-a spus concurenta partenerului ei.

Anne și Adrian au avut parte de o noapte romantică în „Cuibușorul de nebunii”.

„Sunt lucrurile prea frumoase între noi și am ieșit amândoi cei mai hot din casă. Era normal să ne luăm flacăra și să plecăm în altă parte”, a spus entuziasmat Adrian.

Concurentul a copleșit-o cu sărutări și îmbrățisări pe partenera sa: „E focul, flacăra, inima.. Anne e tot!”.

Concurenții s-au distrat apoi la jocul „Snog, Marry, Pie”. Fetele și-au pus voalul de mireasă, dar și-au păstrat costumele de baie, și au mers la pețit.

După bătaia cu frișcă, concurenții au avut parte de un party românesc cu mici, grătar și bere. Fetele și băieții de la Love Island România au încins o horă de mama focului.

În ediția de luni, Alexandra i-a anunțat pe toți că a decis să părăsească show-ul Love Island România.

„Vreau să încep prin a vă spune că vă iubesc pe fiecare în parte. Cred că îmi știți cu toții situația și cred că stiți că am încercat să depășesc momentul și am încercat să fac o conexiune cu altcineva aici, dar mi-a fost greu. Înainte să vin aici nu m-aș fi așteptat nici în o mie de ani să simt tot ceea ce simt, să cunosc pe cineva la care țin așa de mult, să-mi fac prieteni și asta se datorează vouă. Pentru mine, Love Island cred că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o vreodată  și fără Love Island nu l-aș fi cunoscut pe Valentin și nu v-aș fi cunoscut pe voi. Și m-am gândit mult și mi-am dat seama că sunt până peste cap îndrăgostită de Valentin și că mi-e dor de el și că vreau să merg acasă. Așa că eu v-am adunat aici ca să vă împărtășesc ceea ce simt și faptul că Love Island e pe bune și pentru mine a funcționat. Și sunt recunoscătoare tuturor pentru chestia asta. Bucurați-vă că sunteți aici! Și să ne revedem cu bine!”, a spus Alexandra.

Diana și Luis au avut parte de o noapte romantică în Cuibușorul de nebunii.

Fetele s-au distrat apoi la pilates, iar băieții au jonglat cu mingea pe terenul de fotbal. Alexia și Răzvan sunt noile bombshell-uri care au intrat în vila Love Island România.

Mai multe despre cei doi citiți AICI.

Alexia și Răzvan își aleg parteneri pentru date. Dacă în cazul Alexiei, alegerea a fost simplă, la Răzvan lucrurile se complică. Nargi are o reacție nepotrivită atunci când bombshell-ul o alege pentru date.

„Eu nu mă duc la date. Absentez de la date. Nu mă duc la date! Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă? Nu vreau, nu mă duc nicăieri”, spune Nargi care pleacă furioasă în casă.

Lucrurile s-au calmat în vila Love Island România, iar concurenții se distrează la Campionatul Love Island România. După distracția de pe terenul de fotbal, urmează petrecerea de bun-venit pentru bombshell-urile Alexia și Răzvan. Concurenții primesc un mesaj și sunt chemați de urgență la Firepit.

Alexia și Răzvan trebuie să facă o alegere importantă. Alexia îl alege pe Denis să formeze un cuplu, iar Răzvan pe Nargi. Concurenta este nemulțumită și pleacă în vilă, amenințând că-și va face bagajul. Fetele o conving să rămână, însă Nargi nu dorește să se apropie de Răzvan.

O nouă ediție, o nouă surpriză în vila Love Island România. Denisa este noul bombshell și este în căutarea unui partener matur și protector.

„Sunt singură de ceva vreme, lucru care m-a ajutat să mă descopăr mai bine și să înțeleg ce îmi doresc de la un bărbat. Am trecut printr-o relație toxică, m-am simțit blocată și nu se va mai întâmpla asta niciodată. Caut un bărbat puternic, matur și protector și dacă vine la pachet cu un abdomen cu pătrățele, să stiți că nu mă supăr. E posibil să supăr un pic fetele din vilă, dar nu am venit aici să-mi fac prietene. Prin urmare, mă aștept la senzații tari și sunt nerăbdătoare să-i cunosc pe băieți”, a declarat Denisa.

Vezi în video-ul de mai jos cum au reacționat băieții când au cunoscut-o pe Denisa

​După ce au avut parte de o nouă provocare și un joc distractiv, concurenții au party tematic. Detalii picante din viața intimă a concurenților ies la iveală la jocul „Îngeri și demoni”

Denisa merge la primul date și îl alege pe Călin. Seara se încheie cu un Firepit și un anunț surprinzătoar făcut de Alina Ceușan.

 „Dragii mei, în această seară veți avea de luat o decizie importantă pentru că unul dintre voi va părăsi Love Island. Cuplurile sunt la putere, cele 6 perechi din vilă urmează să desemneze rând pe rând printr-un vot secret cine este fata care are cele mai mici șanse să dezvolte o relație puternică aici la Love Island. Iar fata care strânge cele mai multe voturi pleacă în această seară acasă”, este anunțul făcut de Alina Ceușan, care invite cuplurile la vot.

Nu rata următoarea ediție Love Island România

În ediția din 29 octombrie vom avea parte de răsturnări de situație în vila Love Island România. Aflăm cine pleacă acasă după primul vot secret. Iar suspansul nu se oprește aici…

„Dragilor, a venit din nou momentul recuplării! În această seară, fetele vor fi cele care vor alege alături de cine doresc să fie pe mai departe. Băiatul care va rămâne la final singur va părăsi Love Island!”, va fi mesajul citit de Ada.

​În timp ce unul dintre băieți va părăsi vila, o fată își va face intrarea: „Am venit la Love Island să-l fac pe Andrei din nou al meu!”.

Despre cine e vorba aflăm în ediția de duminică, 29 octombrie, pe VOYO.

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni