• Emisiuni
  • Love Island România
  • Interviu exclusiv cu Josefinka, stewardesa care-și caută jumătatea la Love Island: „Toată viața mea am spus că sunt foarte îndrăgostită...”

Interviu exclusiv cu Josefinka, stewardesa care-și caută jumătatea la Love Island: „Toată viața mea am spus că sunt foarte îndrăgostită...”

Interviu exclusiv cu Josefinka, stewardesa care-și caută jumătatea la Love Island: „Toată viața mea am spus că sunt foarte îndrăgostită...”

Direct din vila Love Island România, Josefinka ne-a oferit un interviu în care a vorbit despre iubire și nu numai. Tânăra a primit un set de întrebări la care a răspuns fără rețineri.

Gallery

​Josefinka se numără printre tinerii care s-au înscris la Love Island pentru a-și găsi jumătatea, iar în prezent se bucură din plin de această experiență.

Tânăra de 21 de ani, care este însoțitoare de zbor, ne-a mărturisit când s-a îndrăgostit prima oară.

„Deși toată viața mea am spus că sunt foarte îndrăgostită și că am iubit.. cred că recent mi s-a întâmplat asta. A fost un pasager cu care am avut puțină treabă și a fost o experiență foarte frumoasă, dar s-a încheiat din cauza distanței. Dar m-a învățat foarte multe lucruri. Nu o să dau mai multe detalii”, a spus amuzată Jojo.

Concurenta care în prezent formează un cuplu cu Călin a mărturisit că dacă s-ar face un film după viața ei acesta s-ar numi simplu: „Complicated” (n.red Complicat).

„Nu știu cine ar putea juca decât eu. Adică eu aș fi cea mai bună în rolul meu!”, a adăugat Josefinka.

Concurenta a povestit printre hohote de râs și care este cel mai amunzant lucru care i s-a întâmplat în timpul unui zbor. Vezi în materialul VIDEO de mai jos despre ce este vorba

Show-ul LOVE ISLAND ROMÂNIA este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni