• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV Mădălina Rancea, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „A fost o experiență minunată și chiar te schimbă total”

EXCLUSIV Mădălina Rancea, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „A fost o experiență minunată și chiar te schimbă total”

EXCLUSIV Mădălina Rancea, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „A fost o experiență minunată și chiar te schimbă total”

Mădălina Rancea este una dintre fetele care au avut curaj să spună „DA” la provocarea de a-și găsi jumătatea la Love Island România. Mădălina și-a dorit lângă ea o persoană empatică, amuzantă și stabilă din punct de vedere emoțional, care să o completeze.

Gallery

După două săptămâni petrecute în vila Love Island România, Mădălina a părăsit competiția. Andrei a fost desemnat de telespectatori să elimine o concurentă, iar acesta a ales-o pe Mădălina.

Imediat după plecarea din vila Love Island, tânăra a oferit un interviu, în exclusivitate, în care a vorbit despre ce a însemnat această experiență pentru ea.

„Am trăit niște clipe foarte intense aici, pe care cu siguranță nu le voi uita niciodată și mă bucur că am avut această șansă. Cel mai important este că sunt mulțumită de mine și de tot parcursul meu aici. (...) Simt că m-am eliberat pentru că am reprimat foarte multe emoții. Simțeam de câteva zile că nu mă mai regăsesc, că îmi doresc cu totul și cu totul altceva. A fost o experiență minunată și chiar te schimbă total. Chiar dacă stai o săptămână, două, trei, se pune amprenta. Cred că niciodată nu am trăit momente atât de intense cum s-a întâmplat în vilă și atât de emoționante. Am cunoscut niște oameni minunați, păcat că unii dintre ei nu sunt asumați și joacă niște roluri aici în vilă. A fost ceva super intens, am avut zile în care am plâns, zile în care am fost nervoasă sau zile în care am fost foarte fericită”, a declarat Mădălina.

Atunci când a fost întrebată cine crede că joacă un rol în emisiune, Mădălina l-a nominalizat prima dată pe Denis.

„Nu neapărat că joacă un rol, dar nu își asumă ceea ce zice și asta îți dai seama din discuțiile pe care noi le avem. Îți dai seama că acum susține ceva și după zice altceva. Una dintre persoane ar fi Denis. Se plângea foarte mult și zicea că în prima zi s-a sărutat cu trei fete și că este foarte dezamăgit de el, apoi a fost acel joc în care noi, fetele, trebuia să sărutam fiecare băiat și au fost unele fete care doar l-au pupat. A fost foarte răutacios cu cele care doar l-au pupat. Au mai fost niște faze cu mine la anumite jocuri în care nu a ținut cont, adică nu m-a respectat ca și fată, ca și femeie. Nu zic că le-a făcut în mod intenționat, dar zic că nu pune preț foarte mult pe o femeie din ce am observat eu.. si nu doar eu, mai sunt și alte fete care au spus asta. Nu este asumat. Este genul de persoană care caută foarte multă atenție și validare și din păcate în casă nu prea o are. E și distant, ușor egoist așa!”, a mai spus Mădălina.

Vezi interviul complet AICI și ce spune Mădălina despre Eduard, concurentul cu care a format primul cuplu la Love Island România.

Show-ul este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni