• Emisiuni
  • Love Island România
  • Bine ați venit la Campionatul Love Island! Fetele și băieții iau cu asalt terenul de fotbal: „L-am lăsat să-mi dea gol, pentru că am vrut să-i dau un pupic!”

Bine ați venit la Campionatul Love Island! Fetele și băieții iau cu asalt terenul de fotbal: „L-am lăsat să-mi dea gol, pentru că am vrut să-i dau un pupic!”

Bine ați venit la Campionatul Love Island! Fetele și băieții iau cu asalt terenul de fotbal: „L-am lăsat să-mi dea gol, pentru că am vrut să-i dau un pupic!”

Se anunță distracție mare la Love Island România. Concurenții au parte de o nouă provocare și au activat modul distracție!

Gallery

​„Dragilor, pregătiți-vă crampoanelor și salutați galeria pentru că Liga Love Island intră în curând pe gazon! În provocarea Betano de azi, fetele vor lua cu asalt terenul de fotbal, vor da cartonașe roșii și vor apăra cu strășnicie poarta. Se anunță meci greu, băieți”, este mesajul citit de Ada.

#CampionatulLoveIsland #BetanoChallenge #CatchTheBalls #ModulBetanoOn

Modul Distractiei a fost ON! Nu uita, sustine-ti si tu favoritii pe Betano https://ro.betano.com/sport/divertisment/romania/love-island/201898/

Avem un meci cât o finală și toată lumea participă. Băieții fac încălzirea, iar fetele s-au transformat în majorete sexy și îi susțin de pe margine.

​Miza e imensă: băieții pot primi fie un sărut, fie un cartonaș roșu. Fetele stau pe rând în poartă, iar băieții înceacă să marcheze.

Nargi: „L-am lăsat să-mi dea gol, că am vrut să-i dau un pupic!”.

Hai pe VOYO să vezi cum s-au distrat concurenții la Campionatul Love Island!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni