• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 24 octombrie 2023. Reacția furibundă a lui Nargi după ce Răzvan o alege la date: „Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă?”

Love Island, 24 octombrie 2023. Reacția furibundă a lui Nargi după ce Răzvan o alege la date: „Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă?”

Love Island, 24 octombrie 2023. Reacția furibundă a lui Nargi după ce Răzvan o alege la date: „Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă?”

A venit momentul ca Alexia și Răzvan, noile bombshell-uri de la Love Island România, să meargă la un date. Cei doi primesc câte un mesaj și trebuie să-și aleagă partenerul pentru întâlnire.

Gallery

​Concurenții Love Island Romania au activat Modul Betano și se pregătesc de date. Modul Distracției a fost ON!

Pariază pe iubire și sustine-ți favoriții pe Betano: https://ro.betano.com/sport/divertisment/romania/love-island/201898/ 

„Alexia, vei merge la o întâlnire! Alege acum, în fața tuturor, băiatul care ai vrea să te însoțească și pe care ai vrea să-l cunoști mai bine!”, se arată în mesajul citit de bombshell.

Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra îl alege pe Denis.

Răzvan o alege pe Nargi, moment în care tânăra răbufnește.

​„Eu nu mă duc la date. Absentez de la date. Nu mă duc la date! Ce, eu sunt proasta satului să mă duc cu fiecare om care intră în casă? Nu vreau, nu mă duc nicăieri”, spune Nargi care pleacă furioasă în casă.

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni