• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV Gabriela Ilișiu, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „E posibil să nu le fi dat destul spațiu”

EXCLUSIV Gabriela Ilișiu, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „E posibil să nu le fi dat destul spațiu”

EXCLUSIV Gabriela Ilișiu, primul interviu după eliminarea de la Love Island România: „E posibil să nu le fi dat destul spațiu”

Atunci când s-a înscris la show-ul fenomen Love Island, Gabriela Ilișiu a sperat că își va găsi jumătatea. Cu toate acestea, tânăra de 23 de ani nu a reușit să se apropie de niciun băiat și a părăsit vila din Tenerife la numai o săptămână după debutul emisiunii.

Gallery

​Gabriela a fost prima concurentă eliminată din competiția care se vede de duminică până vineri pe VOYO. Imediat după plecarea din vila Love Island, tânăra a oferit un interviu, în exclusivitate, în care a vorbit despre scurtul ei parcurs în cadrul emisiunii.

„A fost foarte interesantă experiență. A fost ceva frumos, a fost inedit și ceva foarte special. Nu mi-am găsit aici dragostea, pentru că dragostea mea e undeva... cine știe unde. Poate chiar se uită acum la mine”, a spus tânăra cu un oarecare regret.

Ce crezi că nu a funcționat în cazul tău?

Nu am simțit nimic față de niciun băiat. Asta este adevărul. M-am înțeles cu toată lumea... toți sunt frumoși, inteligenți și amuzanți, dar nu am simțit nimic față de niciunul dintre ei. Dacă ar fi fost cineva față de care eu să fi simțit ceva, aș fi fost probabil mult mai tristă acum.. chiar dacă sunt puțin tristă că părăsesc vila. E posibil să nu le fi dat destul spațiu...Într-adevăr am avut niște experiențe mai puțin bune și cred că mă sperie foarte tare să las pe cineva să se apropie”.

Cu ce gânduri crezi că au venit băieții la Love Island?

Eu, sincer, sper că fiecare a venit aici cu intenția sinceră de a-și găsi o pereche. Pe unii dintre ei i-am văzut că s-au implicat foarte mult în relațiile pe care le-au început. Nu cred că a venit nimeni aici strict de fațadă. Până la urmă sunt aici fete frumoase, deștepte, inteligente, ar fi culmea să vii strict de fațadă, când chiar poți să ai o șansă foarte bună să găsești pe cineva cu care te potrivești. Cred că cel mai intens au trăit, dintre băieți, dragostea: Valentin și Andrei. Valentin, pe primul loc! El s-a aruncat direct și a venit strict pentru iubire. De asemenea, Andrei…din ce am văzut cu Ada. Eu cred că o place foarte mult”.

Ce te-a atras prima dată la Andrei?

„Nu știu, așa mi-a venit. Nu este tiparul meu, dar pe moment aia am simțit să fac și aia am și făcut. N-a fost deloc deloc chimie. Nici din partea mea și nici din partea lui. N-am simțit să vină către mine cu adevărat... a făcut câteva gesturi foarte drăguțe, de apreciat, dar ce trebuia eu să fac? Nu știu poate că am greșit eu și nu am fost atentă. E posibil și dacă am făcut asta îmi asum și îmi pare rău față de el!”.

Vezi interviul exclusiv cu Gabriela în aplicația Love Island România

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni