• Emisiuni
  • Love Island România
  • EXCLUSIV Mama Adei de la Love Island, despre relația fiicei sale cu Andrei: „Noi vedem că se plac și că se înfiripă ceva trainic acolo”

EXCLUSIV Mama Adei de la Love Island, despre relația fiicei sale cu Andrei: „Noi vedem că se plac și că se înfiripă ceva trainic acolo”

EXCLUSIV Mama Adei de la Love Island, despre relația fiicei sale cu Andrei: „Noi vedem că se plac și că se înfiripă ceva trainic acolo”

Ada Maria Ileana este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Love Island România. Tânăra a intrat în competiție cu gândul de a-și găsi jumătatea, iar în prezent formează un cuplu cu Andrei.

Gallery

Într-un interviu pentru PRO TV, Mama Adei a vorbit despre decizia fetei de a se înscrie la show-ul fenomen Love Island și și-a spus părerea sinceră despre Andrei. Mama Adei crede că fiica ei este îndrăgostită și că „drumul lor doar ei și-l vor construi, așa cum și-l doresc, indiferent de vocile din jur”.

  • Cum ați reacționat când ați aflat că Ada pleacă la LOVE ISLAND România 2023?

 „Ada a discutat cu noi înainte să ia decizia de a participa la Love Island România. Am dezbătut îndelung despre expunerea ei și a întregii familii, despre situații mai puțin plăcute la care poate lua parte, dacă poate să le facă față, despre fiecare aspect. Sigur că decizia finală a fost numai a Adei! Noi, părinții, o susținem și o sprijinim în tot ceea ce decide și face ea! Sigur că am susținut-o și în ceea ce privește participarea ei la emisune!”

  • Cum vi se pare că s-a schimbat Ada de când a început emisiunea LOVE ISLAND România 2023?

„Ada este aceeași persoană minunată pe care noi o cunoaștem și o iubim! Este greu să fie altfel, căci ea acum este o persoană matură, cu experiență de viață consistentă. A fost dintotdeauna un copil înțelept, nu a luat decizii și nu acționat niciodată pripit, a știut că noi suntem mereu acolo, lângă ea. A trecut prin situații extrem de urâte de bully-ing, aproape în toate etapele vieții ei. Fiind un copil deosebit de muncitor, frumoasă și deșteaptă, nu i-a fost deloc ușor să rămână în umbră, nebăgată în seamă. Și cum reușitele au venit unele după altele, la fel a venit și hărțuirea. Diferența este că acum Ada este mult mai rezilientă și militează pentru principiile ei sănătoase de viață în mod public, ori de câte ori are ocazia și vocea ei poate fi auzită”.

  • Din punctul dumneavoastră de vedere, cine credeți că este băiatul potrivit pentru Ada, în momentul acesta?

„Băiatul potrivit pentru Ada este și va fi întotdeauna băiatul pe care ea și-l alege, deci Andrei! Ne-a plăcut Andrei și înainte ca el să formeze un cuplu cu Ada. În plus, Andrei este un om echilibrat, cu o gândire și principii de viață sănătoase, la fel cum este și Ada. Ne bucură faptul că ei nu ard etapele și că relația lor începe frumos și sigur, cu prietenie, cunoaștere, înțelegerea limitelor, a nevoilor și a așteptărilor fiecăruia. Noi vedem că se plac și că se înfiripă ceva trainic acolo. Sigur, având în vedere viteza și superficialitatea cu care astăzi se fac și se desfac relațiile, ceea ce clădesc Ada și Andrei poate părea ușor… altfel. Eu sunt convinsă că drumul lor doar ei și-l vor construi, așa cum și-l doresc, indiferent de vocile din jur”.

  • Credeți că Ada s-a îndrăgostit în emisiune?

„Am văzut sclipiri în ochii Adei. Este foarte posibil să se fi îndrăgostit! Cu siguranță s-a atașat de Andrei. Mă bucur că amândoi se plac foarte mult unul pe celălalt și că se susțin. De fapt, despre asta sunt relațiile!”.

  • Cine credeți că este persoana din vilă cu care Ada intră cel mai des în conflict?

„Ada nu este absolut deloc o persoană conflictuală! Ea are convingerea că toți oamenii sunt buni și bine intenționați. De aceea, nici nu sesizează pericolul uneori. Lasă persoanele să se apropie prea mult de ea, ba chiar le ajută, le susține și leagă prietenii foarte ușor, însă nu toate au bune intenții, evident. După atâtea experiențe, mi-e teamă că tot nu s-a învățat minte, dar nici nu trebuie. Ada rămâne mereu același om bun, cald și empatic. Omul care a făcut atât de multe pentru semenii ei, care a organizat 2 evenimente majore de caritate: două Fashion Show-uri caritabile - unul pentru Organizația Iele Sânziene și, pentru că începuse războiul, jumătate din suma strânsă a fost donată refugiaților ucraineni, iar celălalt pentru Organizația Investitorii în visuri, al cărei președinte este chiar ea și ai cărei beneficiari sunt copii din Centrul de plasament Pinocchio. Mai sunt multe alte acțiuni caritabile de o mai mică amploare pe care aceasta le-a susținut. Toate informațiile sunt la un click distanță pentru cine dorește să le afle. Mai mult ca sigur că educația Adei, felul ei de a fi, realizările ei, cele 3 participări la mari concursuri de Miss, plus proaspătul titlu câștigat vor atrage invidia și chiar ura unor persoane care, cel mai probabil, nu vor ajunge vreodată nici măcar pe aproape. Ada nu are nicio miză. A plecat în emisiunea Love Island România cu inima deschisă, convinsă fiind că nu va sta nici 2 săptămâni. De aceea nici nu are acea înverșunare de a sta acolo cu orice preț. Iar dacă va fi atacată pe nedrept, așa cum s-a și întâmplat, va căuta calea înțelegerii. Dacă nici așa nu va merge, va pune punct și va evita orice conflict”.

Urmărește Love Island, în avans, pe VOYO. 

FOTO: Arhiva PRO, Instagram @addamarie

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni