• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 22 octombrie 2023. Ada ia în calcul să se despartă de Andrei. Ce s-a întâmplat în vilă și ce legătură are Anne: „Nu mai plânge, te rog!”

Love Island, 22 octombrie 2023. Ada ia în calcul să se despartă de Andrei. Ce s-a întâmplat în vilă și ce legătură are Anne: „Nu mai plânge, te rog!”

Love Island, 22 octombrie 2023. Ada ia în calcul să se despartă de Andrei. Ce s-a întâmplat în vilă și ce legătură are Anne: „Nu mai plânge, te rog!”

Ada este prinsă între ciocan și nicovală, după ce Anne îi face câteva dezvăluiri. Concurenta crede că Andrei îi ascunde lucruri și tinde să-i dea dreptate lui Anne.

Gallery

Vreau să înțeleg de unde de la discuțiile alea s-a ajuns la Andrei vorbește urât despre Anne. Întrebarea mea este de ce s-a ajuns aici și cine avea interesul să se ajungă aici!”, spune Ada la testimoniale.  

Anne încearcă să se scuze după ce o vede tristă pe Ada: „Eu am fost pusă într-o situație în care nu am știut ce să fac. M-am simțit și prost după aceea că ți-am zis că te-am văzut pe tine așa, dar pe partea cealaltă mă gândesc că mai bine ți-am zis adevărul”.

După ce îi spune lui Anne că uneori simte că Andrei nu e sincer, Adda o îndeamnă pe această să poarte o discuție cu Andrei.

Anne: „Nu mai vreau să fie relația mea influențată de anumiți factori...”.

Ada: „Nu o să mai fie, asta îți garantez eu ... pentru că dacă o să mai fie eu nu o să mai fiu cu Andrei”.

Dacă mai devreme se gândea la despărțire, Ada își schimbă total opinia după ce ajunge iar în brațele lui Andrei.

Andrei:Nu mai plânge, te rog. Încearcă să nu mai plângi și să vorbești cu mine înainte să se întâmple ceva. Nu mai suport să te văd că plângi, jur. Îmi face rău.. Pot să fiu tare și să te liniștesc, dar mă doare sufletul să știi. Ai greșit, am greșit și eu.. dar cine nu greșește”.

 EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni