• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 22 octombrie 2023. După o nouă recuplare în vilă, unul dintre băieți rămâne fără parteneră și părăsește competiția

Love Island, 22 octombrie 2023. După o nouă recuplare în vilă, unul dintre băieți rămâne fără parteneră și părăsește competiția

Love Island, 22 octombrie 2023. După o nouă recuplare în vilă, unul dintre băieți rămâne fără parteneră și părăsește competiția

Alina Ceușan își face apariția în vila Love Island, iar concurenții sunt chemați la Firepit. Cele 6 cupluri, urmate de Luis, ultimul bombshell, au de luat o decizie importantă. În această seară are loc o nouă recuplare și de data asta fetele sunt la putere, astfel că fiecare dintre ele își va alege un partener de cuplu, iar la final unul dintre băieți va părăsi vila Love Island.

Gallery

Alina Ceușan: „Luis, ești cel mai recent ajuns în vilă și singurul care nu a avut până acum șansa să formeze un cuplu. Prin urmare, te bucuri de imunitate astăzi și vei avea privilegiul să-ți alegi primul partenera!”.

„O să iau o decizie prin prisma acțiunilor avute în ultimele zile aici și o voi alege pe Diana”, a spus ultimul bombshell venit în vilă.

Fetele au spus apoi numele partenerului pe care și-l doresc alături.

Anne: „Atunci când am ajuns aici nu am crezut că o să reușesc să mă las pe mine să simt atâtea lucruri. Am trecut prin toate stările săptămâna asta și pe lângă faptul că am găsit un partener, am găsit și un prieten foarte bun. Alegerea mea este Adrian”.

Ada:Am început săptămâna foarte sigură pe mine și pe tot ce întâmplă aici și acum nu mai sunt sigură de aproape nimic. Știu că un singur lucru este real 100% și anume ce simt pentru Andrei. Andrei este alegerea mea și sper că o să fie o alegere bună”.

„Cel care va rămâne singur la finalul recuplării va părăsi vila în 30 de minute!”, a adăugat Alina Ceușan înainte ca Alexandra să aleagă între Denis și Vlad.

„O să aleg exact ceea ce mi-au zis băieții... ceea ce simt”, a spus concurenta.

Vezi pe VOYO cine părăsește competiția. EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni