• Emisiuni
  • Love Island România
  • Interviu exclusiv cu prietena lui Josephinka de la Love Island: „Călin pare să aibă calitățile pe care ea le caută”

Interviu exclusiv cu prietena lui Josephinka de la Love Island: „Călin pare să aibă calitățile pe care ea le caută”

Interviu exclusiv cu prietena lui Josephinka de la Love Island: „Călin pare să aibă calitățile pe care ea le caută”

Maria, prietena lui Josefinka de la Love Island, a urmărit fiecare episod al emisiunii și vine cu primele impresii. Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, ea a vorbit despre felul în care s-a schimbat Josefinka de când a început emisiunea.

1. Cum ai reacționat când ai aflat că Josephinka pleacă la Love Island România 2023?

Aceasta a fost cu siguranță o surpriză plăcută și emoționantă pentru mine. Când am aflat că Jojo urma să participe la Love Island România 2023, am simțit o amestecare de emoții. Am fost foarte mândră de ea și de curajul pe care l-a arătat participând la o astfel de aventură, dar, în același timp, mi-am dat seama că va trebui să ne despărțim pentru o vreme. Cu toate acestea, știam că era pregătită să-și urmeze inima și să încerce ceva nou.

Gallery

2. Cum ți se pare că s-a schimbat Josephinka de când a început emisiunea Love Island România 2023?

Jojo a rămas fidelă autenticității ei de la începutul emisiunii. Cu toate că i-a fost dificil să se deschidă la început, a reușit să rămână aceeași persoană caldă și prietenoasă pe care o cunosc de mult timp. Un lucru notabil este că a devenit mai deschisă la noi experiențe și a început să-și descopere mai multe laturi ale personalității ei. Aceasta a fost o oportunitate excelentă pentru dezvoltare personală.

3. Din punctul tău de vedere, cine crezi că este băiatul potrivit pentru Josephinka din momentul acesta?

Jojo este o persoană cu un suflet minunat și o personalitate autentică, așa că ar avea nevoie de cineva care să aprecieze aceste calități. În opinia mea, băiatul potrivit pentru ea ar trebui să fie deschis, să aibă un simț al umorului dezvoltat și să fie, de asemenea, autentic. Ar trebui să fie cineva care să o înțeleagă și să o susțină în tot ceea ce face. Încă nu mă pot pronunța cu o sută la sută siguranță, dar probabil Călin este primul băiat din vilă care mi se pare compatibil cu Jojo și care i-a atras atenția. El pare să îndeplinească calitățile pe care ea le caută într-un partener și de care are nevoie.

4. Crezi că Josephinka s-a îndrăgostit în emisiune?

Din ce știu despre Jojo, cred că este o persoană care înțelege importanța dragostei și nu ar intra într-o relație doar pentru că este într-un loc precum Love Island. Cu toate acestea, Jojo este deschisă experiențelor noi, așa că este posibil să se fi simțit atrasă de cineva în timpul emisiunii. Cu siguranță, va fi interesant să descoperim mai multe în acest sens pe parcursul show-ului.
5. Cine crezi că este persoana cu care Josephinka intră cel mai des în conflict din vilă?
Jojo este o persoană foarte tolerantă și înțelegătoare, așa că nu se implică în conflicte ușor. Cu toate acestea, dacă ar trebui să aleg pe cineva cu care s-ar putea să aibă neînțelegeri, cred că ar fi Cerasela. Cu toate acestea, Jojo este înțelegătoare și iertătoare, așa că, chiar dacă au existat conflicte, sunt sigură că ar putea depăși aceste obstacole pentru a menține un mediu pașnic în vilă.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni