• Emisiuni
  • Love Island România
  • Ce s-a întâmplat în a treia săptămână la Love Island România. Cupluri noi și dezvăluiri neașteptate

Ce s-a întâmplat în a treia săptămână la Love Island România. Cupluri noi și dezvăluiri neașteptate

Ce s-a întâmplat în a treia săptămână la Love Island România. Cupluri noi și dezvăluiri neașteptate

A mai trecut o săpămână plină de evenimente interesante la Love Island 2023. Concurenții au avut parte de distracție, întâlniri romantice, dar și de unele dezvăluiri neașteptate. S-au format cupluri noi, iar cele vechi s-au confruntat deja cu primele certuri.

După o nouă recuplare s-au format următoarele cupluri: Cerasela și Eduard, Diana și Călin, Andrei și Ada; Adrian și Anne; Kiprianos și Nargi, Alexandra și Denis. Josefinka a fost salvată de la eliminare datorită lui Vlad, concurentul nou-venit în concurs. El a decis să formeze un cuplu cu ea. 
Pe parcurs, Josefinka se va apropia de Călin. Cei doi vor să se cunoască mai bine și ies la o cină romantică. 

​Alexandra și Denis au parte de discuții serioase. Denis îi dă de înțeles că nu își dorește o relație serioasă cu ea. Cu toate acestea, Alexandra îi mărturisește că vrea să-l aleagă tot pe el la o nouă sesiune de recuplări. 

Gallery

​În ediția din 17 octombrie, Alina Ceușan a numit cuplurile care au adunat cele mai multe voturi din partea  publicului. În pericol de eliminare s-au aflat: Cerasela, Eduard, Diana, Călin, Nargi și Kiprianos. În urma consultărilor, concurenții rămași au decis ca Eduard și Cerasela să părăsească vila. 

Ada are parte de un moment stânjenitor. Anne îi mărturisește că l-a cunoscut pe Andrei, înainte de a intra în concursul Love Island și că ar fi fost împreună la mare. Tânăra a menționat și motivul pentru care nu a dorit să aibă o relație serioasă cu el. 

​​În ediția din 19 octombrie, Alina Ceușan le dă concurenților o veste: „Urmează o nouă recuplare. De data asta, fetele sunt la putere!”. Oare ce decizie va lua Ada, după discuția avută cu Andrei? 

Duminică, în ediția din 22 octombrie, vom afla care sunt noile cupluri formate la Love Island. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni