• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island 2023, 18 octombrie. Momentul când Cerasela o compară pe Ada cu Elena Ceaușescu: „Vrea să pară inegalabila, minunata, doctoranda”

Love Island 2023, 18 octombrie. Momentul când Cerasela o compară pe Ada cu Elena Ceaușescu: „Vrea să pară inegalabila, minunata, doctoranda”

Love Island 2023, 18 octombrie. Momentul când Cerasela o compară pe Ada cu Elena Ceaușescu: „Vrea să pară inegalabila, minunata, doctoranda”

Discuțiile depre cuplurile fake de la Love Island continuă în ediția din 18 octombrie. Ada este nemulțumită de reacția Ceraselei, care a spus că nu crede în relația de iubire între Ada și Andrei.

Între cele două concurente izbucnește o ceartă. Cerasela încearcă să-i explice totul lui Andrei. Tânărul însă nu vrea să comenteze: 

​Câteva minute mai târziu, Cerasela o bârfește pe Ada, împreună cu alte fete. Nargi îi dă dreptate și adaugă că Ada „este isterică”. „Ea, într-un fel, s-a chinuit să arate la televizor că are relația perfectă și aici vii tu cu o așa idee. Ea nici măcar nu vrea ca publicul să se gândească la asta”, mai spune Nargi. 

Gallery

​Cerasela o compară pe Ada cu Elena Ceaușescu: „Pentru mine Ada știi cum e, exact ca pe vremuri, când era prezentată Ceaușeasca, așa încearcă ea să pară: inegalabila, frumoasa, minunata, doctoranda, învățătoarea, Miss nu știu ce, modelling...la-la-la, la-la-la”. 

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni