• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 12 octombrie. Nargi, primele impresii după întâlnirea cu Kiprianos. Ce părere are despre noul ei partener de cuplu

Love Island, 12 octombrie. Nargi, primele impresii după întâlnirea cu Kiprianos. Ce părere are despre noul ei partener de cuplu

Love Island, 12 octombrie. Nargi, primele impresii după întâlnirea cu Kiprianos. Ce părere are despre noul ei partener de cuplu

Întâlnirea dintre Kiprianos și Nargi se pare că a fost una extrem de bună. Ambii parteneri au părut că se simt bine unul în preajma celuilalt, însă adevărul se află la o mică... bârfă.

Gallery

​Kiprianos, cel mai nou concurent de la Love Island România, a ales să formeze un cuplu cu frumoasa Nargi. Cei doi au avut parte de o întâlnire într-un cadru de vis, acolo unde au putut să se cunoască mai bine.

Imediat după întâlnire, Nargi s-a retras în cameră alături de Alexandra, căreia i-a împărtășit primele impresii despre Kiprianos:

„Mi s-a părut deschis și sincer, cât am discutat cu el. Mi-a plăcut de el și m-am simțit mult mai liberă cu el decât cu altcineva, dar vedem.. E zodia Pești”, a spus ea.

În cadru a intrat și Anne-Marie, care a putut să îi răspundă lui Nargi la o curiozitate: cum s-au comportat ceilalți concurenți în momentul în care ea a plecat la date. De aici și până la o reală bârfă despre noua concurentă, Cerasela, a fost doar un pas. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni