Love Island, 11 octombrie. Surpriză mare pentru fete: Kiprianos intră în competiție, în stil grecesc

Love Island, 11 octombrie. Surpriză mare pentru fete: Kiprianos intră în competiție, în stil grecesc

În ediția de miercuri, 11 octombrie 2023, difuzată pe VOYO, fetele sunt invitate să participe la o provocare plină de surprize. Acestea primesc un mesaj în care sunt invitate să picteze un model de origine greacă, însă fără să cunoască un aspect: Kiprianos este cel mai nou bombshell de la Love Island.

Gallery

​La scurt timp după ce au citit mesajul, fetele au ieșit în curte pentru a-l picta pe modelul de origine greacă, Kiprianos. Băieții au fost și ei foarte atenți la toată interacțiunea dintre partenerele lor și tânărul de 22 de ani. În tot acest timp, nimeni nu a știut că el urmează să se alăture aventurii Love Island România. 

Ajunse față în față cu Kiprianos și fără a cunoaște faptul că el vorbește limba română, fetele au început să își exprime părerile și impresiile despre acesta:

„Vezi că l-ai intimidat!”, a fost unul dintre comentariile fetelor. 

La rândul lor, băieții s-au arătat deranjați de venirea lui Kiprianos: 

„Puneți accent pe freza 2008!”, a spus Denis. 

După ce și-au demonstrat talentul, fetele și-au luat la revedere de la Kiprianos, iar băieții și-au asumat rolul de jurați. Andrei a fost fericit să vadă că Ada a realizat un desen care bărbatul semăna cu el. 

​Cine este Kiprianos, noul concurent de la Love Island România

Kiprianos are 22 de ani și, deși provine din Grecia, și-a petrecut viața în Cluj. Tânărul activează ca model și spune despre el însuși că este un tip direct, care știe ce vrea:

„La petreceri eu nu sunt genul care să bage în seamă cu toată lumea, eu doar îmi ating scopul. S-a mai întâmplat să am și aventuri de o noapte, mai ales pe plajă în Grecia”, a spus el.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS MOMENTUL COMPLET

EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni