• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 10 octombrie. Nargi, pusă la zid de Denis, după dansul de seara trecută: „Fii mai rezervată!”

Love Island, 10 octombrie. Nargi, pusă la zid de Denis, după dansul de seara trecută: „Fii mai rezervată!”

Love Island, 10 octombrie. Nargi, pusă la zid de Denis, după dansul de seara trecută: „Fii mai rezervată!”

Ediția de marți, 10 octombrie 2023, aduce în prim-plan o serie de declarații la care nici măcar concurenții nu se așteptau. După ce în episodul 5 Love Island România, Denis a numit-o pe Nargi falsă, acum continuă reproșurile.

Nargi și Denis au format unul dintre cuplurile de pe insulă, chiar dacă între ei nu existau sentimente de dragoste. Cei doi au hotărât de comun acord să facă o strategie în care să fie „împreună” doar pentru a nu fi eliminați, deoarece amândoi susțin că nu au creat conexiuni reale în vilă.

Lucrurile între ei au funcționat extrem de bine, până la sesiunea de recuplare, unde Călin a ales-o pe Nargi pentru a-i fi alături în continuare. Acest aspect, deși la acel moment nu a fost discutat, a creat neînțelegeri între cei doi foști parteneri de cuplu. 

Astfel, în ediția din 10 octombrie, Nargi și Denis au avut un schimb dur de replici, în prima parte axându-se pe alegerea lui Călin:

„Noi doi am avut o înțelegere. Chiar dacă tu te-ai sfătuit cu Călin să mă aleagă, puteai să vii la mine și să îmi spui”, a spus Nargi.

„Putea să te aleagă oricine la recuplări, pentru că nu ține de mine cine alege primul”, a spus Denis. 

Mai mult decât atât, Denis a ținut să îi spună lui Nargi că dansul ei de seara trecută a fost unul mult prea intim:

„Tu în pat, noaptea, ești altă persoană. Ești mai reală, ești mai umană... Ziua ești calculată, gândită. Nu-mi plac fetele calculate, vreau să fie naturale. Nu suport să văd un bibelou. De asta am spus că ai doar corpul de oferit, pentru că la caracter pe mine m-ai pierdut. Ți-aș da un sfat să fii mai rezervată. La dansul ăla te-ai aruncat la toți. Puteai și tu să bagi un dans sexy, să te apropii de noi, dar să nu te lași să te atingem. Erai selectivă și erai top dacă făceai așa ceva! Un bărbat adevărat nu o să fie atras de așa ceva niciodată”, a spus Denis. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

​EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni