Love Island, 8 octombrie. Are loc prima eliminare a sezonului! Cine va părăsi competiția

Love Island, 8 octombrie. Are loc prima eliminare a sezonului! Cine va părăsi competiția

Duminică, 8 octombrie 2023, Love Island România a revenit pe VOYO într-o ediție plină de suspans, emoții și surprize pentru concurenți. În prima parte a ediției are loc sesiunea de recoupling, care aduce tensiuni între concurenți.

Gallery

​Concurenții s-au adunat în jurul focului și sunt pregătiți de prima sesiune de recoupling a sezonului. Aceștia sunt vizibil emoționați deoarece știu că există posibilitatea ca unele cupluri să se destrame. 

Înainte ca „perluțele” să facă alegerile pentru noua săptămână, Alina Ceușan are un anunț pentru concurenți: Călin și Anne-Marie sunt primii care vor alege cu cine își doresc să continue aventura Love Island România, deoarece sunt cei mai noi concurenți ai sezonului. 

Aceasta nu este singura surpriză pentru concurenți! Prezentatoarea i-a anunțat pe aceștia că a avut loc prima sesiune de vot pe aplicația Love Island România, unde publicul de acasă și-a putut arăta aprecierea pentru o concurentă, ce va primi imunitate până la următoarea sesiune de recoupling:

„Favorita publicului săptămâna aceasta este Ada. Vei fi prima care în această seară își va alege partenerul”, a spus Alina Ceușan. 

Astfel, Ada a ales să se recupleze cu Andrei.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS ALEGERILE CELORLALȚI CONCURENȚI

​URMĂRIȚI EPISODUL INTEGRAL PE VOYO PENTRU A VEDEA CINE A PĂRĂSIT DEFINITIV VILA LOVE ISLAND ROMÂNIA

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni