• Emisiuni
  • Love Island România
  • Ce s-a întâmplat în prima săptămână la Love Island România. Primele provocări pentru cele cinci cupluri

Ce s-a întâmplat în prima săptămână la Love Island România. Primele provocări pentru cele cinci cupluri

Ce s-a întâmplat în prima săptămână la Love Island România. Primele provocări pentru cele cinci cupluri

Duminică, 1 octombrie, la VOYO a debutat cel mai fierbinte reality show al momentului, Love Island România. Cinci tinere superbe și cinci concurenți atrăgători au pornit în aventura provocatoare de a-și găsi dragostea adevărată.

În vila din Tenerife, fiecare dintre cele cinci concurente și-a găsit un partener, dintre cei cinci concurenți, astfel că primele cupluri formate au fost: Alexandra și Valentin, Andrei și Gabriela, Ada și Denis, Josephinka și Adrian, Mădălina și Eduard.

Nu a durat mult până la intrarea în scenă a primului bombshell, Nargi. Aceasta l-a atras imediat pe Denis și, după ce au ieșit la o întâlnire romantică, Nargi l-a ales pe el drept partener. ”Nu a fost chimie”, a explicat Denis motivul pentru care nu a mai vrut să fie cu Ada.

Rămasă singură, Ada nu a pierdut timpul și a decis să-l scoată la întâlnire pe Andrei, partenerul Gabrielei. Acesta s-a aruncat în complimente și declarații și chiar l-a numit pe tatăl Adei - ”tata-socru”.

Gallery

În vilă, chiar la ora cinei, sosesc Anne-Marie și Călin, doi tineri hotărâți, la rândul lor, să-și cunoască marea iubire în acest reality show. Aparent, Anne-Marie îl cucerește din prima pe Eduard, care pleacă noaptea de la lângă Mădălina pentru a dormi în patul lui Anne-Marie - motiv de bârfă pentru restul concurenților.

Gallery

Un alt cuplu își spune ”adio, dar rămân cu tine”, după ce Nargi află că Denis ar vrea să fie cu Alexandra. Studenta la medicină este cuplată cu Valentin și, până acum, cei doi par cel mai sudat cuplu.. După o discuție intimă, Nargi și Denis stabilesc că merg mai departe doar de ochii lumii.

Finalul primei săptămâni i-a lăsat atât pe concurenți cât și pe telespectatori, pentru că Alina Ceușan a făcut marele anunț: una dintre concurente va pleca acasă!

Cine? Rămâne de văzut, duminică seara, doar pe VOYO!

Până atunci, nu uitați să descărcați și să intrați pe aplicația Love Island România, unde puteți vota ce nou bombshell v-ar plăcea să intre în vilă? Diana, Cerasela sau Roxana sunt una mai frumoasă ca alta și abia așteaptă să agite apele printre concurenți.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni