Cu Love Island și VOYO poți câștiga un sejur de 7 nopți pentru 2 persoane, în Tenerife

Cu Love Island și VOYO poți câștiga un sejur de 7 nopți pentru 2 persoane, în Tenerife

Ești fan Love Island România, iar gândul de a merge în Tenerife te face să zâmbești? Atunci, nu mai aștepta! Cel mai nou reality show de la VOYO și PRO TV pune la bătaie premii uimitoare. Consultă regulile de mai jos pentru a fii mai aproape de câștig!

Pasionații divertismentului online au parte de o surpriză uimitoare din partea Love Island România și VOYO! Începând cu data de 5 octombrie 2023, vă oferim oportunitatea unică de a câștiga un sejur de două persoane în paradisul Tenerife, la un hotel de lux. Iată ce trebuie să faci pentru a fii mai aproape de câștig!

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs

Regulile concursului nostru sunt extrem de simple! Tot ce trebuie să faci este să ai un abonament VOYO activ și să descarci aplicația Love Island România pe dispozitivul tău electronic. Nu uita că odată descarcată, aplicația îți permite să fii mai aproape de concurenții tăi preferați, să votezi ceea ce urmează să se întâmple în show și ai acces la secvențe care nu vor fi difuzate nicăieri în altă parte. 

Înscrie-te aici - Love Island te trimite în Tenerife | VOYO | PRO TV.

Ce poți să câștigi dacă te înscrii în concursul oferit de Love Island și VOYO

Love Island România și VOYO știu că visezi să ajungi în paradisul din Tenerife, motiv pentru care au pus la bătaie un premiu absolut extraordinar, ce constă într-un sejur de 7 nopți pentru 2 persoane, într-un hotel de lux din insula pe care se află în acest moment concurenții tăi preferați.

Mai mult decât atât, deoarece vei fi cazat într-un hotel de lux, te vei bucura de facilități de top și te vei simți ca o adevărată vedetă, în timp ce admiri plajele tropicale, peisajele spectaculoase și gastronomia excepțională a insulei Tenerife.

Câștigătorul va fi anunțat pe pagina noastră oficială de social media și contactat în mod direct pentru a primi premiul.

Începe să-ți pregătești bagajele și să visezi la plajele cu nisip fin din Tenerife! Mult noroc tuturor participanților, iar câștigătorul va trăi o experiență de neuitat!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni