• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island, 1 octombrie. Primele impresii ale concurenților despre cei cu care vor dormi în același pat: O să ai o surpriză!

Love Island, 1 octombrie. Primele impresii ale concurenților despre cei cu care vor dormi în același pat: O să ai o surpriză!

Așteptarea a luat sfârșit, Love Island România a început! Primul episod al show-ului fenomen care a încins imaginația întregului mapamond este acum pe VOYO, iar din 2 octombrie, telespectatorii îl pot urmări, aproape de miezul nopții, și pe PRO TV. 

În show-ul prezentat de Alina Ceușan, 5 fete și 5 băieți au intrat în ce mai fierbinte aventură a vieții lor cu dorința de a găsi dragostea adevărată. 

După ce Andrei, Eduard, Denis, Adrian și Valentin și-au ales partenera de cuplu dintre cele cinci superbe concurente, Ada, Alexandra, Josephinka, Mădălina și Gabriela, acum au timp să se gândească la alegerea făcută.

”Ei bine, avem cele cinci cupluri. Au început deja să formeze conexiuni, să se descopere mai bine. Ce mai, pari fericiți. Ceea ce nu știu ei însă e faptul că o nouă și superbă apariție urmează să-și facă simțită prezența!”, ne dezvăluie Alina Ceușan.

Despre cine să fie vorba? 

Intră acum pe VOYO și vizionează primul episod integral!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni