• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island și VOYO ajung în cinci campusuri studențești din România! Cum poți câștiga vouchere gratuite

Love Island și VOYO ajung în cinci campusuri studențești din România! Cum poți câștiga vouchere gratuite

Love Island și VOYO ajung în cinci campusuri studențești din România! Cum poți câștiga vouchere gratuite

Cu ocazia lansării show-ului mai fierbinte decât vara, Love Island România, poți câștiga vouchere pentru a urmări, exclusiv pe VOYO, reality show-ul mult așteptat.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea celui mai așteptat show din toată țara -  Love Island România! Spune „DA” iubirii și pregătește-te să simți fluturi în stomac alături de cei 10 concurenți aflați în căuatrea partenerului perfect.

Love Island și VOYO ajung în cinci campusuri studențești din toată țară și sunt gata să îți ofere o experiență de neuitat. Vei primi vouchere VOYO în care sunt incluse codul, instrucțiunile, ora și data lansării show-ului, deci fii pe fază!

Uită-te după hostessele echipate în stil flight attendants care vor împărți vouchere VOYO și îți vor oferi toate detalii despre ziua lansării, dar și despre surprizele care îți sunt pregătite!

Pentru a-i cunoaște pe toți concurenții, nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește vila și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni