Alina Ceușan, pregătită pentru Love Island! Ce a postat vedeta pe Instagram

Alina Ceușan, pregătită pentru Love Island! Ce a postat vedeta pe Instagram

Love Island este emisiunea fenomen, difuzată în peste 25 de țări, care reușește să aducă în fața telespectatorilor adevărate povești de iubire, care înfloresc de la un episod la altul. În curând, show-ul va fi difuzat pe VOYO și la PRO TV, iar Alina Ceușan este cea care va fi alături de concurenți în aventura lor spre dragostea adevărată. 

Love Island este aproape aici! Emisiunea care a făcut ravagii în peste 25 de țări apare pentru prima dată pe micile ecrane din România și va putea fi vizionată la VOYO și pe PRO TV. Înainte ca telespectatorii să afle cine sunt concurenții care vor păși încrezători spre a-și găsi dragostea adevărată, aceștia au luat la cunoștință cine este prezentatoarea emisiunii: Alina Ceușan.

Frumoasa influenceriță este pregătită să facă față tuturor provocărilor cu care vine la pachet formatul Love Island. Înainte de a zbura spre Tenerife, ea a vorbit pe Instagram despre ceea ce urmează să se întâmple în primul sezon al emisiunii care are ca scop găsirea sufletului pereche:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan)


„Ești pregătit să te îndragostești de noul show care a impresionat peste 25 de țări? Te-ai uitat la show? Care sunt așteptările tale? Dă tag unui prieten singur care ar fi potrivit pentru primul sezon!”, a scris Alina Ceușan. 

Sursă foto: Alina Ceușan/Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni